HomeExpertiseKleuradviesMeerjaren onderhoudsplanningOpname en offerte schilderwerkContact  
 
  NATAX
Hulteneindsestraat 12
5125 NH Hulten
T 06-50636887
E natasja@natax.nl
 


Kleur- en/of materiaaladvies voor in- en exterieur.
De juiste kleuren en materialen kiezen is meestal een kwestie van smaak. Hoe moet u weten of u de juiste keuze maakt uit het gigantische aanbod van kleuren en verfproducten? Hoe kunt u inschatten of u straks blij zult zijn met het resultaat?

Een bezoek aan de in te richten ruimte of woning kan wonderen doen. Meestal neemt dat maar een paar uur in beslag. Samen bekijken we de inrichting en de omgeving en bespreken we waar u een ruimte voor wilt gebruiken.  Welke sfeer wilt u aan die ruimte geven? Wilt u meer rust creëren? Gezelligheid? Een gevoel van luxe? Meer ruimte?

Op basis van alle informatie die we zo verzamelen bepalen we de kleur, de materialen en de afwerking die het beste bij u, uw woning en specifieke wensen aansluiten. Intense glans, of toch liever mat. Een of meerdere dessins. Kleuren in de juiste combinaties. Ruwe of juist fijne structuren.

Zo ontstaat een ontwerp dat laat zien hoe uw wensen kleur en vorm krijgen. Dat ontwerp kunt u samen met de kleurcodes en materiaalbenamingen aan de uitvoerder geven. Het maakt niet uit welke merken u aanschaft en voor welk bedrijf u kiest. Natax is geheel onafhankelijk. Als u dat wenst, kijken we ook tijdens de uitvoering van het project met u mee en begeleiden we samen met de uitvoerder de oplevering.