HomeExpertiseKleuradviesMeerjaren onderhoudsplanningOpname en offerte schilderwerkContact  
 
  NATAX
Hulteneindsestraat 12
5125 NH Hulten
T 06-50636887
E natasja@natax.nl
 


Meerjaren onderhoudsplanning
Achterstallig onderhoud of juist onderhoud plegen terwijl dit technisch nog niet noodzakelijk is, kosten u geld. Veel geld, vaak. Een onderhoudsplanning zorgt ervoor dat u alleen geld uitgeeft aan onderhoud wanneer het nodig is. Een meerjaren onderhoudsplanning zorgt er ook nog eens voor dat u de verwachte kosten kunt inplannen. Waarmee u budgetzekerheid creëert.
 
Natax ontwerpt een (meerjaren)onderhoudsplanning met alle gewenste onderdelen. Voor kantoorpanden, scholen, kerkgebouwen, sportcomplexen, woningen, fabriekspanden en alle andere gebouwen. Voor particulieren, een Vereniging van Eigenaren en andere professionele opdrachtgevers.

Op basis van uw wensen, de periode van behoud van het gebouw (exploitatieperiode), de functionele eisen en het gebruik maakt Natax onderhoudsplanning op maat. Desgewenst verwerken we die tot een meerjaren onderhoudsplanning.
Het liefst voeren we eerst een nulmeting uit om de huidige staat van het object vast te stellen. Zo kunnen we tot een realistisch overzicht komen van het benodigde onderhoud en onvoorziene maatregelen zoveel mogelijk uitsluiten.

Wij maken de onderhoudsplanning zo dat u deze zelf kunt aanpassen. Indien gewenst kan Natax ook de benodigde jaarlijkse reserveringen berekenen.