HomeExpertiseKleuradviesMeerjaren onderhoudsplanningOpname en offerte schilderwerkContact  
 
  NATAX
Hulteneindsestraat 12
5125 NH Hulten
T 06-50636887
E natasja@natax.nl
 


Opname en offerte schilderwerk
Staat u liever met de kwast in de hand dan dat u papierwerk doet ? Komt u er niet aan toe om een offerte professioneel uit te werken? Vindt u acquisitie eigenlijk maar lastig? Ontstaat er wel eens onduidelijkheid over de werkzaamheden en kosten die wel of niet bij de offerte inbegrepen zijn?

Laat Natax uw potentiële klanten bezoeken, het werk opnemen, kleur- en materiaaladvies geven en de offerte opstellen. Allemaal uit uw naam, dat spreekt voor zich.

De kans op succes is groot. Natax snapt wat klanten willen en vraagt net zo lang door tot alle wensen helder zijn. Vervolgens is het zaak de verwachtingen van een klant in goede banen te leiden. Natax weet welke planning realistisch is. Welke kleuren en materialen het beste tot hun recht komen. Welke risico’s een project kent en waar de kans op meerwerk kan ontstaan.

Natax maakt een offertebrief met begroting die perfect aansluit op de wensen en behoeften van de klant. Die betrouwbaarheid en oprechte interesse uitstraalt. En die helder is over de zaken die wel en niet bij de prijs zijn inbegrepen. Op uw briefpapier, volgens uw begrotingsmethodiek. Alle hoeveelheden zijn duidelijk gespecificeerd; alle uitsluitingen staan duidelijk vermeld. Indien mogelijk staat het gewenste eindresultaat en desgewenst de prestatie-eisen beschreven. Duidelijkheid kan veel misverstanden en geschillen voorkomen. Desgewenst verzorg ik voor u ook de begeleiding van de uitvoering van het werk, de oplevering of allebei.